Με βροχή χημικών απάντησαν τα ΜΑΤ στη διαμαρτυρία των φοιτητών για την έλλειψη συγγραμμάτων στα ΑΕΙ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 14, 2017

Με βροχή χημικών απάντησαν τα ΜΑΤ στη διαμαρτυρία των φοιτητών για την έλλειψη συγγραμμάτων στα ΑΕΙ

Με βροχή χημικών απάντησαν τα ΜΑΤ στη διαμαρτυρία των φοιτητών για την έλλειψη συγγραμμάτων στα ΑΕΙ, όπως αναφέρεται και σε σχετικό ρεπορτάζ της Iskra.
Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στον πανεπιστημιακό υπουργό κ. Γαβρόγλου, δεν επρόκειτο παρά για πρακτική εξάσκηση των φοιτητών στη χημεία.
“Τι να τα κάνουν τα συγγράμματα, όταν τους προσφέρεται άμεση πρακτική γνώση;”, φέρεται να δήλωσε ο ίδιος ο κ. Γαβρόγλου. “Άλλωστε, τελειώνοντας τις σπουδές τους, τις πρακτικές τους γνώσεις θα ελέγχει ο εργοδότης στη Γερμανία και την Αυστραλία”.






«Δεν υποχωρούμε από το αυτονόητο δικαίωμά μας για δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Απέναντι σε μικροπολιτικά παιχνίδια μέσα από συλλογικούς ανυποχώρητους αγώνες αγωνιζόμαστε για να μη μας κόψει κανείς τα συγγράμματα και να μην γίνονται αντικείμενο εξυπηρέτησης επιχειρηματικών συμφερόντων!», αναφέρει το κάλεσμα που υπέγραψαν οι φοιτητικοί σύλλογοι ΕΜΠ, Νομικής, Φυσικού, Βιολογικού.
Σύμφωνα με το κάλεσμά τους τα αιτήματά τους είναι τα εξής:
Καμία περικοπή δωρεάν συγγραμμάτων και φοιτητικών παροχών.
Να μην εφαρμοστούν οι νόμοι Διαμαντοπούλου-Γαβρόγλου που υποβαθμίζουν τον δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα του Πανεπιστημίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες