Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που δολοφονήθηκε άγρια στο γραφείο του απόγευμα της Πέμπτης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Ποιος ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος που δολοφονήθηκε άγρια στο γραφείο του απόγευμα της Πέμπτης

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, που δολοφονήθηκε άγρια στο γραφείο του απόγευμα της Πέμπτης, ήταν γνωστός δικηγόρος με παρουσία σε σημαντικές έως πολύκροτες δίκες.
Είχε μακρά συνδικαλιστική δράση και το 2010 διεκδίκησε την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Για πρώτη φορά σύμβουλος του ΔΣΑ είχε εκλεγεί το 1996 και το 2005 είχε διατελέσει και αντιπρόεδρος.  
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 05 Οκτωβρίου του 1965 και μεγάλωσε στο Χαλάνδρι.
Είναι ένα από τα πέντε παιδιά του τέως προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου και της συζύγου του, Ίριδας Ζαφειροπούλου-Σπινθουράκη.
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος σπούδασε στη Νομική Σχολή Αθηνών και ασκούσε δικηγορία από το 1991. Ηταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού εργαζόταν και ο γιος του, Επαμεινώνδας. 
Ο αδελφός του, Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, είναι πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου.
Οι υποθέσεις στις οποίες συμμετείχε
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ασχολείτο κυρίως με οικονομικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων το εξοπλιστικό και το σκάνδαλο Energa ενώ ήταν συνήγορος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να του αναθέσουν την προμήθεια τεσσάρων ιπτάμενων ραντάρ. 
Πηγή: http://anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες