Πάτρα: Από χειροβομβίδα κρότου λάμψης η έκρηξη που ακρωτηρίασε τον δημοτικό υπάλληλο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 20, 2017

Πάτρα: Από χειροβομβίδα κρότου λάμψης η έκρηξη που ακρωτηρίασε τον δημοτικό υπάλληλο


Από χειροβομβίδα κρότου λάμψης προήλθε σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη που έγινε στην Ξερόλακκα και προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του 55χρονου δημοτικού υπαλλήλου από τον καρπό και κάτω.
Δεν έχει διευκρινιστεί πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο η χειροβομβίδα. Σύμφωνα με το Tempo24, οι έρευνες για την περίεργη αυτή υπόθεση συνεχίζονται.
Στο μεταξύ, συγκλονιστική είναι η περιογραφή του θύματος, του ανθρώπου που έχασε το χέρι του, από την έκρηξη αυτή. Θυμίζουμε ότι το κακό έγινε όταν κατά τη διάρκεια της βάρδιάς του, προσπάθησε να αδειάσει μαζί με άλλους συναδέλφους του τα σκουπίδια που είχαν φορτώσει νωρίτερα από το Δικαστικό Μέγαρο Πατρών.
«Έπιασα μια σακούλα από το φορτηγό να την πετάξω στην Ξερόλακκα και έσκασε στα χέρια μου. Πήγα να τη σηκώσω και εκεί έγινε η έκρηξη. Δυνατή έκρηξη στο αριστερό μου χέρι. Τόσο δυνατή που έφθασε το χέρι μου στο Θεό» λέει ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, Σπύρος Τσάκαλος.


Πηγή: Tempo24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες