Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 24, 2017

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα


Αλλάζει σήμερα το σκηνικό του καιρού καθώς θα σημειωθούν βροχές και σποραδικέςκαταιγίδες σε όλη τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση.

Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: στη δυτική Μακεδονία άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και βελτίωση από το βράδυ. Στα υπόλοιπα νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη Θράκη, πιθανώς το πρωί στην ανατολική Μακεδονία, και πιθανώς το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία.
Άνεμοι: στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ. Στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα στα βόρεια σταδιακή βελτίωση.
Άνεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ που σταδιακά από το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 14 έως 19 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και κυρίως από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το βράδυ στα ανατολικά θα είναι πιθανώς κατά τόπους ισχυρά.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία από το βράδυ και από τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς θα είναι τοπικά ισχυρές το πρωί στην Κρήτη.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: στα βόρεια νότιοι 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ, που σταδιακά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν. Στα νότια νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 17 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως από το απόγευμα και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες