Βαρκελώνη: Καρέκλες και ξύλο μεταξύ διαδηλωτών! (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Οκτωβρίου 13, 2017

Βαρκελώνη: Καρέκλες και ξύλο μεταξύ διαδηλωτών! (ΒΙΝΤΕΟ)


Το έλα να δεις έγινε στο κέντρο της Βαρκελώνης όταν βρίσκονταν σε εξέλιξη δύο πορείες.

Μια πορεία των υποστηρικτών της παραμονής της Καταλονίας στην Ισπανία και μία πορεία των υποστηρικτών της ανεξαρτησίας της περιοχής.

Σε κάποια στιγμή μερικοί από τους διαδηλωτές των δύο αυτών ομάδων, βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης και τότε άρχισε ένα πραγματικό πόλεμος με…καρέκλες και ότι άλλα αντικείμενα υπήρχαν γύρω τους.

Το περιστατικό έγινε κοντα στην Plaça de Catalunya και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμίσουν τα πνεύματα ενώ έγιναν και αρκετές συλλήψεις.

Από την ένταση αρκετοί διαδηλωτές τραυματίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες