ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΕ.ΣΥ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΠΕ.ΣΥ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΓΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗ ΒΩΞΙΤΗ ΣΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ!


Του Βασίλη Πολυχρόνη         

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνονται τα Γεράνεια Όρη με το απίθανο τοπίο τους,το μοναδικό περιβάλλον και το συνδυασμό τους με τη θάλασσα που τα κάνουν ακόμα πιο μοναδικά ως πνεύμονα της Αττικής,χώρο αναψυχής και ανάπτυξης του περιπατητικού και ορειβατικού τουρισμού.


Στην επόμενη φωτογραφία απαθανατίζεται η περιοχή της Γκιώνας και του Παρνασσού μετά την..."επενδυτική" παρέμβαση και εξόρυξη βωξίτη.Τοπίο σεληνιακό,δάσος είδος εν ανεπαρκεία και θάλασσα να γειτνιάζει...με κτήρια της εταιρείας εξόρυξης,ενώ τα υπολείμματα της εναποθέτονται στο βυθό της καθιστώντας την ακατάλληλη για κολύμβηση και αλιεία!



Στις 26 Οκτωβρίου 2017,ημέρα Πέμπτη και ώρα 3.30' μ.μ.,συζητείται η ΜΠΕ της "ΔΙΣΤΟΜΟΝ-ΔΕΛΦΟΙ" (συμφερόντων Μυτιληναίου) ώστε να της δοθεί άδεια έρευνας και εξόρυξης βωξίτη στα Γεράνεια Όρη. Με δυο λόγια,συζητείται η έγκριση καταστροφής ακόμα μιας περιοχής απείρου φυσικού και οικολογικού κάλλους,ενός από τους τελευταίους πνεύμονες της χώρας και της Αττικής,ειδικότερα.Οι Μεγαρίτες,με πολλές δράσεις μας και με αποκορύφωμα τη συγκέντρωση της περασμένης Τετάρτης 11 Οκτωβρίου,δηλώσαμε την εναντίωση μας και την αποφασιστικότητα να μην στηθεί μια τέτοια καταστροφική "επένδυση".Το ίδιο θα βροντοφωνάξουμε και την Πέμπτη έξω και μέσα στο ΠΕ.ΣΥ.,εκεί που ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ,αιρετοί και μη,για τις δηλώσεις και τις πράξεις τους και κυρίως οι...ευαίσθητοι σε θέματα οικολογίας,περιβάλλοντος και λοιποί..."προοδευτικοί".

Οι Μεγαρίτες και οι κάτοικοι των γύρω περιοχών καλούμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες του Λεκανοπεδίου να παραβρεθούν και να μας συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3.30' Μ.Μ. ΣΤΟ ΠΕ.ΣΥ. ΑΤΤΙΚΗΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΡΑΝΕΙΑ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ "ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ" ΑΛΑ ΣΚΟΥΡΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ!

Πηγή: anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες