Η Κουντουρα δεν βλέπει κόσμο να τρέφεται από σκουπίδια και πανηγυρίζει! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Η Κουντουρα δεν βλέπει κόσμο να τρέφεται από σκουπίδια και πανηγυρίζει!


«Ο κόσμος λέει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση» υποστήριξε η υπουργός Τουρισμού - «Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» προσέθεσε

«Η κυβέρνηση στηρίζει την κοινωνική δικαιοσύνη» σημείωσε η Έλενα Κουντουρά και υποστήριξε ότι «φέρνουμε επενδύσεις, ανοίγουν επιχειρήσεις, μοιράζουμε πλεόνασμα».

Παρουσίαζοντας το success story της κυβέρνησης η υπουργός Τουρισμός είπε ότι ο κόσμος δίνει συγχαρητήρια στην κυβέρνηση. Οι άνθρωποι που υπέφεραν έχουν ένα πιάτο φαγητού στο τραπέζι τους, προσέθεσε.

Είναι επιτυχία ότι ο κόσμος δεν τρώει από τα σκουπίδια, ρωτήθηκε. Ναι, απάντησε η κυρία Κουντουρά και επέμεινε: οι Έλληνες ζουν αξιοπρεπώς, φέραμε την ανάπτυξη.

«Κανένας υπουργός δεν κόβει συντάξεις, κανένας υπουργός δεν βάζει φόρους» είπε σε συνέντευξή της στον ΣΚΑΪ.

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ Η ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΕΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.

Να υποθέσουμε βέβαια ότι η Κουντουρά αφού δεν βλέπει κόσμο να τρέφεται από τα σκουπίδια, δεν την ενοχλεί που ο κόσμος τρέφεται από συσσίτια, από τους γείτονες, από τα ξεφτιλισμένα επιδόματα των 70 ευρώ για τρόφιμα.

ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Πηγή:anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες