Βίντεο: Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Βίντεο: Δολοφονήθηκε ο πρώην αρχηγός FBI που μιλούσε για αεροψεκασμούς;


Ο πρώην αρχηγός του FBI και πρώτος που έβγαλε στη φόρα το θέμα των χημικών αεροψεκασμών και είπε πως μας σκοτώνουν δολοφονήθηκε με αρσενικό!

Οπως διαβάζουμε στην «Νέα Αρχή» ο Τed L Gunderson, πρώην επικεφαλής του FBI στο Λος Άντζελες, Μέμφις, και το Ντάλας, δηλητηριάστηκε με αρσενικό, λέει ο Δρ Εντ Lucidi που είδε το σώμα του TED πριν πεθάνει.

Επίσημα ο κ. Gunderson, υπέστη καρκίνο της ουροδόχου κύστης και πέθανε ως αποτέλεσμα της εξάπλωσης του. Φέρεται ο κ. Gunderson είχε ένα πολύ μεγάλο φάκελο του FBI για την ύπαρξη καταγγελιών κατά του οργανισμού.

Δείτε το βίντεο στο οποίο, καταγγέλει ότι οι αεροψεκασμοί μας δηλητηριάζουν όπως λέει. Αυτό είναι γενοκτονία λέει στο βίντεο ο πρώην αρχηγός του FBI.Μας ψεκάζουν τα ενωμένα Έθνη.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες