Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (pics-Vid) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2017

Μολότοφ και χημικά στο κέντρο της Αθήνας, στο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο (pics-Vid)


Χιλιάδες μαθητές απ' όλη την Ελλάδα διαδήλωσαν χθες το πρωί της Δευτέρας διεκδικώντας, όπως ανέφεραν στο κάλεσμά τους, με σύνθημα θέλουμε σχολείο να μορφώνει και όχι να εξοντώνει”, διεκδικώντας,το σχολείο και τη ζωή που τους αξίζει”Ωστόσο στην  Αττική  σημειώθηκαν επεισόδια στο ύψος της Βουλής, στο Σύνταγμα, όταν ομάδα αγνώστων έκανε ρίψη καπνογόνων, φωτοβολίδων και μολότωφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες «απάντησαν» κάνοντας χρήση χημικών.

Δείτε εικόνες 
Επίσης χιλιάδες μαθητές συμμετείχαν στις χθεσινές  κινητοποιήσεις σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Απο τα Γιάννενα, την Πρέβεζα, την Κατερίνη, τη Θεσσαλονίκη, τη Χίο, τη Κόρινθο και αλλού. Όπως ανέφεραν  συνεχίζουμε των αγώνα μας ακόμα πιο δυναμικά! Ενώνουμε τη φωνή μας σε όλη την Ελλάδα, Όπως  επισήμαναν χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή του το συντονιστικό των μαθητών. Επιπλέον υπογραμμίζει την «έλλειψη καθηγητών, αναλώσιμων κι υποδομών».


Φωτογραφίες: George Vitsaras / SOOC
Θεσσαλονίκη: Κατάληψή στο ΥΜΑΘ από μαθητές και φοιτητές
Την ίδια στιγμή, συμβολική κατάληψη στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης πραγματοποιήσαν μαθητές και εκπαιδευτικοί σχολείων της πόλης, όπου κατέληξαν μετά από πορεία.
Μαθητές ανάρτησαν πανό κεντρική πύλη του ΥΜΑΘ, κάνοντας μια συμβολική κατάληψή του. "Θέλουμε δωρεάν παιδεία", γράφει το πανό του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμαριάς.
Οι διαμαρτυρόμενοι φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και του νόμου Γαβρόγλου, ενώ εκφράζουν και τα αιτήματά τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες