Ευχαριστήρια επιστολή του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου προς την επιχείρηση SPORTCAMP Α.Ε. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Οκτωβρίου 21, 2017

Ευχαριστήρια επιστολή του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου προς την επιχείρηση SPORTCAMP Α.Ε.


Με την παρούσα επιστολή, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς την επιχείρηση SPORTCAMP Α.Ε. και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο αυτής, κ. Σπύρο Καραβούλη, για την παροχή των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου SPORTCAMP στις ομάδες των τμημάτων Πετοσφαίρισης (Volleyball), Χειροσφαίρισης (Handball) και Καλαθοσφαίρισης (Basketball) του ομίλου μας το χρονικό διάστημα από 11 έως και 16 Οκτωβρίου 2017.

Η επιχείρηση SPORTCAMP Α.Ε., διαχρονικός υποστηρικτής και μεγάλος χορηγός του Αθλητικού Ομίλου «ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου, φρόντισε για την απρόσκοπτη διεξαγωγή του απαιτητικού προπονητικού προγράμματος των ομάδων του ομίλου φιλοξενώντας αυτές κατά τη διάρκεια τέλεσης του 25ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Δραμίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λουτρακίου «Γ. Γαλανόπουλος».

Η άψογη συνεργασία του Αθλητικού μας Ομίλου με την επιχείρηση SPORTCAMP Α.Ε. επισφραγίστηκε για ακόμη μια φορά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι ιδιαίτερα αυξημένες και οι πλήρεις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP συντέλεσαν στην ιδανική εκπλήρωση αυτών.


Για το ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χαράλαμπος Γεωργίου                                                   Δημήτριος Σακελλάρης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες