Πείτε μας Συριζαίοι ότι δεν πλειστηριάζονται λαϊκές κατοικίες. Χάθηκε σπίτι ηλικιωμένης στην Κόρινθο για χρέος σε τράπεζα (video) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Οκτωβρίου 19, 2017

Πείτε μας Συριζαίοι ότι δεν πλειστηριάζονται λαϊκές κατοικίες. Χάθηκε σπίτι ηλικιωμένης στην Κόρινθο για χρέος σε τράπεζα (video)


To σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στο Καλαμάκι Κορινθίας, η οποία είχε μπει εγγυήτρια σε δάνειο που είχε πάρει ο συγγενής της, έβγαλε η τράπεζα για 20.000 ευρώ σε πλειστηριασμό στο Ειρηνοδικείο Κορίνθου.

Δυστυχώς ο πλειστηριασμός έγινε και η ηλικιωμένη γυναίκα έχασε το σπίτι της.



Πηγή: anemosantistasis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες