Διαγωνισμός για 8.600 μόνιμους εργαζόμενους στην καθαριότητα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Διαγωνισμός για 8.600 μόνιμους εργαζόμενους στην καθαριότητα

Του Βασίλη Σκουρή

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός την εποχή των Μνημονίων πρόκειται να προκηρυχθεί από το ΑΣΕΠ τον επόμενο μήνα. Ο διαγωνισμός, όπως αποκαλύπτει σήμερα το Real.gr, θα αφορά την πρόσληψη 8.600 μονίμων εργαζομένων στους τομείς της καθαριότητας στην αυτοδιοίκηση, οι οποίοι θα αντικαταστήσουν τους σημερινούς συμβασιούχους.

Υπενθυμίζεται ότι η αρχική πρόβλεψη ήταν για 6.800 μόνιμες θέσεις, πλην όμως οι δήμοι αναπροσάρμοσαν τις απαιτήσεις τους. Ο διαγωνισμός, μάλιστα, θα ολοκληρωθεί αρχές του 2018, καθώς τον προσεχή Μάρτιο οι επιτυχόντες θα πρέπει να αναλάβουν εργασία, οπότε και θα έχουν ολοκληρωθεί οι τελευταίες -σύμφωνα με τον νόμο- συμβάσεις που δικαιούνται.

Λόγω της μεγάλης ανεργίας, αλλά και των χαμηλών προσόντων που απαιτούνται- εκτιμάται ότι οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα φτάσουν (και ίσως ξεπεράσουν κατά πολύ) τις 150.000!

Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες