Σοκάρουν οι καταγγελίες! Δασκάλα στον Άλιμο έβαλε τα παιδιά να... δείρουν τον 9χρονο συμμαθητή τους - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

Σοκάρουν οι καταγγελίες! Δασκάλα στον Άλιμο έβαλε τα παιδιά να... δείρουν τον 9χρονο συμμαθητή τους

Στοιχεία και καταγγελίες σε βάρος δασκάλας που αν μη τι άλλο σοκάρουν έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το 6ο Δημοτικό σχολείο Αλίμου.

Συγκεκριμένα, 9χρονος μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής φέρεται προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο. Η δασκάλα βγήκε εκτός εαυτού κα αντέδρασε με τον εξής απαράδεκτο τρόπο: Προέτρεψε τους συμμαθητές του, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, να διακόψουν το μάθημα τους και να αρχίσουν να τον χτυπούν.
Η οικογένεια του μαθητή απευθύνθηκε στον διευθυντή του σχολείου, αλλά και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας, η οποία διέταξε προκαταρκτική εξέταση.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γονείς συγκεντρώνουν υπογραφές για την απομάκρυνση της δασκάλας από το σχολείο, ενώ κατέθεσαν και ασφαλιστικά μέτρα.

(Φωτογραφία Αρχείου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες