Ηλικιωμένος παραλίγο να σκοτωθεί όταν έπεσε από ύψος στην πόλη του Ναυπλίου (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2017

Ηλικιωμένος παραλίγο να σκοτωθεί όταν έπεσε από ύψος στην πόλη του Ναυπλίου (βίντεο)

 Την ζωή του παραλίγο να χάσει ένας ηλικιωμένος στο Ναύπλιο, όταν έπεσε από ύψος 3 μέτρων στο πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι του στην οδό Ασκληπιού.
Ο ηλικιωμένος είχε ανέβει σε μια ξύλινη σκάλα για να κλαδέψει ένα δέντρο έξω από την οικία του σε κεντρικό δρόμο της πόλης, όταν αυτή γύρισε καθώς δεν ήταν καλά στερεωμένη και ο ηλικιωμένος έχασε την ισορροπία τους και έπεσε.
Ο ηλικιωμένος χτύπησε με το κεφάλι στα κάγκελα ενός μπαλκονιού και ύστερα χτύπησε και πάλι με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο.
Από την πτώση του έχασε τις αισθήσεις του και ένα συνεργείο του Δήμου που ηταν στο σημείο προσπάθησαν να τον συνεφέρουν.
Ο ηλικιωμένος φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις του αλλά για προληπτικούς λόγους όπως είναι φυσικό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις με Ι.Χ. αυτοκίνητο.  


argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες