Μέσα στο Ι.Χ. του, ζωντανός, βρέθηκε ένας από τους αγνοουμένους (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Μέσα στο Ι.Χ. του, ζωντανός, βρέθηκε ένας από τους αγνοουμένους (ΒΙΝΤΕΟ)


Καλά στην υγεία του είναι ένας από τους αγνοουμένους, στη Μάνδρα, ο οποίος βρέθηκε πριν από λίγο από τα σωστικά συνεργεία. Πρόκειται για έναν άνδρα, του οποίου είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τους οικείους του.

Εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Μάνδρας.

Στο μεταξύ, ένα ακόμη άτομο αναζητείται από τα σωστικά συνεργεία στη Μάνδρα, έπειτα από τελευταίες αναφορές στο κέντρο της Πυροσβεστικής, ανεβάζοντας και πάλι τον αριθμό των αγνοουμένων στους έξι.

Οι Αρχές αναζητούν επίσης έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου που θεωρείται αγνοούμενος από χθες και πιθανόν να έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τρεις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.



 

Ξεπερνούν τις 660 οι κλήσεις που έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική, από την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων και της Μάνδρας, για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων, ενώ έχει προχωρήσει στον απεγκλωβισμό 88 ατόμων από σπίτια και αυτοκίνητα.

Οι τοπικές πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν τη συνδρομή πυροσβεστών από όλη την Αττική, καθώς και από όμορους νομούς.

Συνολικά επιχειρούν 117 πυροσβέστες με 46 οχήματα, ενώ έχουν σχηματιστεί 56 συνεργεία για την αντιμετώπιση των συμβάντων. Επίσης, σε επιφυλακή βρίσκονται όλες οι υπηρεσίες της Αττικής.

scoops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες