Ο Καρανίκας ”θωρακίζει το τραπεζικό σύστημα”, υποστηρίζοντας τους πλειστηριασμούς! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2017

Ο Καρανίκας ”θωρακίζει το τραπεζικό σύστημα”, υποστηρίζοντας τους πλειστηριασμούς!

Με τους πλειστηριασμούς ασχολείται στην πρόσφατή ανάρτηση του στο facebook ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας, παίρνοντας αφορμή από το κατάπτυστο πρωτοσέλιδο της «Αυγής της Κυριακής».

Από εκεί που, όπως όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια η εφημερίδα του κόμματος, φώναζαν «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», δηλώνοντας την αντίθεσή τους σε πάσης φύσεως πλειστηριασμούς, ο Νίκος Καρανίκας παριστάνει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τον φόνο των μαζικών πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας που επιχειρούνται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία και αναπτύσσει την σκέψη του με παραπλανητικά επιχειρήματα περί «μεγαλομπαταχτσήδων» και «θωράκισης του τραπεζικού συστήματος».

«Πολλοί μεγαλομπαταχτσήδες κρύβονται πίσω από την ευαισθησία έναντι των πλειστηριασμών» γράφει και συνεχίζει, λέγοντας πως «Το να πληρώσουν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές είναι κρίσιμο για τη θωράκιση του τραπεζικού συστήματος, το οποίο ανακεφαλαίωσαν πολλάκις οι φορολογούμενοι, που επωμίζονται το δημόσιο χρέος».

Οι στρατηγικοί κακοπληρωτές δεν ενοχλήθηκαν ούτε ενοχλούνται, αντίθετα ευνοούνταιαπό τον νεομνημονιακό ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ν. Καρανίκας δεν ντρέπεται να καλύπτει, πίσω από τους δήθεν ”μεγαλομπαταχτσήδες”, την βουλιμία για την λεηλασία των σπιτιών και των μικρών περιουσιών που με λύσσα επιδεικνύουν κάθε βδομάδα οι Τράπεζες, οι οποίες μάλιστα, όπου μπορούν να ξεπερνούν τις αντιδράσεις του κινήματος, αγοράζουν οι ίδιες τα ακίνητα που εκπλειστηριάζουν.

Ιδού η ανάρτηση Καρανίκα


Πηγή:/anemosantistasis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες