Ι. Σακκάς και Ρ. Μακρή, συμπορεύονται για την ανάληψη πρωτοβουλιών για τις πλημμύρες στην Μάνδρα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

Ι. Σακκάς και Ρ. Μακρή, συμπορεύονται για την ανάληψη πρωτοβουλιών για τις πλημμύρες στην Μάνδρα

Η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης και πρώην βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, μετά από την δήλωση του επικεφαλής του κινήματος για την Δικαιοσύνη, πρώην εισαγγελέα κ. Ιωάννη Σακκά: «Εάν η κα Δούρου ως Περιφερειάρχης Αττικής είχε από το 2014 αντιπλημμυρικό σχέδιο και παρέλειψε να το υλοποιήσει, αυτό σημαίνει ότι γνώριζε τον κίνδυνο πλημμυρών.
Η παράλειψή της με θανάτους συμπολιτών κατά συρροή σημαίνει 2 κακουργήματα των άρθρων 15, 268 περ Β και Γ του ΠΚ, (Πλημμύρα) που τιμωρούνται με ισόβια κάθειρξη και, άρθρου 306 παρ. 2 περ β του ΠΚ (Έκθεση) που προβλέπεται κάθειρξη τουλάχιστον 6 ετών», μαζί με τους υπεύθυνους του οργανωτικού του Μετώπου Νίκης συναντήθηκε με τον πρώην εισαγγελέα ζητώντας να ενημερωθεί.
Μετά την συνάντηση, αποφασίστηκε η συμπόρευση του Μετώπου Νίκης με το κίνημα για την Δικαιοσύνη, στην ανάληψη πρωτοβουλιών.

Μέτωπο Νίκης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες