Συγκινητική προσφορά αγάπης από τους Γεωργιανούς του Ναυπλίου στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 22, 2017

Συγκινητική προσφορά αγάπης από τους Γεωργιανούς του Ναυπλίου στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας (βίντεο)

Σε μια συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς προχώρησαν οι Γεωργιανοί που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς στην Δυτική Αττική.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γεωργιανών κ. George Gogua, μετά από εκκληση του Συλλόγου συγκεντρώθηκε μια ικανοποιητική ποσότητα με είδη πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, ρούχα και φάρμακα και θα αποσταλεί σε πρώτη φάση με δικό τους μέσο στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες.
Οι Γεωργιανοί που ζουν στην περιοχή του Ναυπλίου συμπαραστέκονται στο δράμα των κατοίκων της Μάνδρας και από το υστέρημά τους θα βοηθήσουν τους Έλληνες όπως μπορούν, γιατι και οι ίδιοι έχουν βιώσει τον πόνο και την δυστυχία τονίζουν τα μέλη του συλλόγου.

argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες