Οι τραγικές ιστορίες των τριών αγνοουμένων που βρέθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Νοεμβρίου 19, 2017

Οι τραγικές ιστορίες των τριών αγνοουμένων που βρέθηκαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Τραγικός επίλογος για τους τρεις από τους έξι αγνοούμενους της εθνικής τραγωδίας στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο από τις φονικές πλημμύρες και τη βιβλική καταστροφή που άφησαν στο πέρασμά τους.

Στις 9 το πρωί του Σαββάτου βρέθηκε η σωρός του πρώτου μέσα στο αμαξοστάσιο του δήμου Μάνδρας, δίπλα στο μπαζωμένο ρέμα.

Λίγο μετά τις 11, οι λιμενικοί εντόπισαν δύο ακόμη θύματα στον κόλπο της Ελευσίνας.

Η μια από τις σωρούς είχε σφηνωθεί σε βράχια και για τον απεγκλωβισμό επιστρατεύτηκαν άνδρες της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών.

Οι νεκροί που αναγνωρίστηκαν και προστέθηκαν στη λίστα του θανάτου είναι ο 38χρονος οδηγός φορτηγού, Γιάννης Ρούμελης, ο 29χρονος, Πέτρος Κολέτσης και ο 57χρονος συνταξιούχος, Δημήτρης Δημητρόπουλος.





Στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν δραματικές σκηνές από τους συγγενείς των θυμάτων.

Τον 28χρονο αναγνώρισε ο πατέρας του, ενώ οι συγγενείς του 57χρονου θρηνούν από την πρώτη ημέρα τον αδελφό του, Μπάμπη, που έχασε τη ζωή του στα ορμητικά νερά των χειμάρρων.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ-1



real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες