Ημερίδα Ακαδημιών του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου στο ΘΩΔΕΙΟ στάδιο (φώτο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Νοεμβρίου 20, 2017

Ημερίδα Ακαδημιών του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ Λουτρακίου στο ΘΩΔΕΙΟ στάδιο (φώτο)


Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε από τον Α.Ο. Ποσειδώνα Λουτρακίου, τμήμα στίβου,αθλητική ημερίδα. Συμμετείχαν επτά σύλλογοι με αριθμό των αθλητών που ανήλθε σε 300....

Συγκεκριμένα έλαβαν μέρος στους αγώνες οι Γ.Ε. Αργολίδας, Αργολίδα 2000, Α.Ο. Ακρίτας 2016 Καλαμάτας, Ολυμπιάδα Καλαμάτας, Γ.Σ. Αρκαδίαςκαι Α.Ο. Νεμέας.

Οι αγώνες ξεκίνησαν με τους αθλητές να δίνουν τον ομώνυμο όρκο, ενώ στην συνέχεια με κέφι και χαρά για την συμμετοχή τους, αγωνίστηκαν σε δρόμους ταχύτητας, μήκους και ρίψεων και χειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φιλάθλους, που έδωσαν ένα εντυπωσιακό παρόν στην κερκίδα του σταδίου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες των οποίων οι επιδόσεις ήταν αξιόλογες και πολλά υποσχόμενες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες