Ο Άδωνις τώρα πουλάει και βιονικά γιλέκα. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Νοεμβρίου 15, 2017

Ο Άδωνις τώρα πουλάει και βιονικά γιλέκα.

Ο Άδωνις τώρα πουλάει και βιονικά γιλέκα.

"Νανογιλέκα" για την ακρίβεια. Ακριβώς τα ίδια, τα "NANOBIONIC" (του Ψιψίκα), που πουλούσε και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (λινκ: http://bit.ly/2zFLczV), που αποδείχθηκαν απάτη στα εργαστήρια του ΕΜΠ και τα απέσυρε άρον-άρον [λίνκ: http://bit.ly/2mmN2AP ].

Τώρα την απάτη αυτή, 5 χρόνια μετά, ανέλαβε να την πλασάρει στον κόσμο ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με όλη την υπευθυνότητα που τον διακρίνει.

Κοντολογίς, τα νανογιλέκα αυτά, του Καματερού, σε θεραπεύουν από όλα. Ως και τον αδερφό του θεράπευσαν, λέει, ο οποίος φάνταζε αιώνια αθεράπευτος.

Μάλιστα, ω του θαύματος, δεν αφήνουν το νερό να τα διαπεράσει. Απίστευτο πράμα, δηλαδή. Κανένα από τα ρούχα σας στη ντουλάπα δεν έχει αυτή την ιδιότητα -εκτός κι αν τα ψεκάσετε με ένα κοινό υδροφοβικό σπρέι της αγοράς, των 8 ευρώ, και τα κάνετε κι αυτά νανοβιονικά. Και δε φοράς μια σακούλα να μη περνάει τίποτα, θα σου πει ο άλλος..

Εν πάση περιπτώσει, απατεώνας στην πολιτική, απατεώνας και στο τηλεμπόριο -ποιό προηγήθηκε ποίου, κανείς δεν ξέρει.

Και μόνο που σκέφτεσαι, πάντως, ότι αυτός ήταν κάποτε υπουργός, και μάλιστα σε ένα τόσο σοβαρό πόστο όπως η Υγεία, σε πιάνει ανατριχίλα.
{SPY}


ΥΓ.: Το λινκ ολόκληρης της εκπομπής: https://youtu.be/0JsFIkXd4Pg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες