Βίντεο-ντοκουμέντο: Τι είπε ο Β.Πούτιν στον Ν.Αναστασιάδη για την κυπριακή ΑΟΖ και τον «πάγωσε» – Ερχονται τα χειρότερα; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Νοεμβρίου 28, 2017

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τι είπε ο Β.Πούτιν στον Ν.Αναστασιάδη για την κυπριακή ΑΟΖ και τον «πάγωσε» – Ερχονται τα χειρότερα;

Ένα τρομερό «μήνυμα» έδωσε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν στο Κύπριο ομόλογο του κ. Αναστασιάδη σχετικά με την συμμετοχή της χώρας του στις έρευνες και τις εξορύξεις στην κυπριακή ΑΟΖ.

Mήνυμα που δείχνει ότι έρχονται πολλά στο μέλλον καθώς οι συνασπισμοί θα βρεθούν αντιμέτωποι ακόμη και στο πεδίο της μάχης!

Ο Πούτιν είπε ξεκάθαρα στον Κύπριo πρόεδρο ότι η Ρωσία δεν θα συμμετάσχει προς το παρόν σε αυτή την φάση των εξορύξεων στην ΑΟΖ λόγω ενός κοινού τους φίλου, εννοώντας τον Ερντογάν!
Ο Τούρκος πρόεδρος απαίτησε και πέτυχε για να υλοποιήσει η Ρωσία όλες τις οικονομικές συμφωνίες, από την αγορά πυραύλων S-400 έως τα πυρηνικά εργοστάσια στο Ακούγιου ,να μην συμμετέχουν ρωσικοί ενεργειακοί κολοσσοί στην κυπριακή ΑΟΖ, σε οποιαδήποτε φάση και ο Βλαδίμηρος το δέχθηκε…αμάσητο.

Δείτε εδώ το Βίντεο


www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες