Βίντεο ντοκουμέντο: Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Βίντεο ντοκουμέντο: Η εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Νέα εμφάνιση έκανε η γνωστή ομάδα Ρουβίκωνας, η οποία εισέβαλε αυτήν την φορά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Μέλη του Ρουβίκωνα εισήλθαν στο χώρο του ΥΠΕΘΑ και πέταξαν προκηρύξεις! Αμέσως μετά την εισβολή, πέταξαν τις προκηρύξεις και έφυγαν τρέχοντας καταδιωκόμενοι από άνδρες ασφαλείας.
Τα μέλη της αναρχικής ομάδας πέρασαν την πύλη, και έφθασαν στον χώρο που οδηγεί στο υπουργείο και το γραφείο του υπουργού Πάνου Καμμένου ο οποίος βρίσκεται στον Καναδά.




Το ΓΕΕΘΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, μεσημβρινές ώρες, ομάδα πολιτών εισήλθε χωρίς άδεια  στον προαύλιο χώρου του στρατοπέδου “ΠΑΠΑΓΟΥ” από την Πύλη Μεσογείων και πέταξε φυλλάδια. Ακολούθως απωθήθηκαν από προσωπικό ασφαλείας του στρατοπέδου και αποχώρησαν.
Για το περιστατικό ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ έχει διατάξει ΕΔΕ για την διακρίβωση των συνθηκών και αιτίων και τον καταλογισμό ευθυνών. Επίσης έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες