Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Σπίρτζη θα ανακαλέσετε και την άδεια της Cosco που έχει την έδρα της στον Παναμά; - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2017

Ραχήλ Μακρή: «Κύριε Σπίρτζη θα ανακαλέσετε και την άδεια της Cosco που έχει την έδρα της στον Παναμά;

Κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου, ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην εταιρεία Taxibeat αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας της στην Ελλάδα.
Όπως τόνισε: «Υπάρχει πολιτικό θέμα όταν ο κύριος Μητσοτάκης στηρίζει συγκεκριμένη εταιρία που έχει έδρα στο Λονδίνο, λειτουργεί στη χώρα μας μόνο με υποκατάστημα και στη μετοχική της σύνθεση μετέχουν εξωχώριες εταιρίες από τις βρετανικές Παρθένες Νήσους και τον Παναμά. Είναι πολιτικό θέμα να στηρίζεται η επιχειρηματικότητα που δεν έχει αφήσει στη χώρα μας ούτε ένα ευρώ. Δεν πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα αυτού του είδους, δεν θεωρούμε ότι αυτό είναι ένα ελληνικό θαύμα».
Μάλιστα, ο κ. Σπίρτζης σημείωσε, ότι είναι υπέρ της καινοτομίας, αλλά αυτό δεν δίνει κανενός είδους ασυλία στην εταιρεία, από τις υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.
«Όσοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν έδρα εδώ, πρέπει να φορολογούνται. Δεν μπορούν να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με άλλες εταιρείες», είπε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών.
Σύμφωνα με έγγραφα που βρίσκονται στην κατοχή μας, η εταιρεία στην οποία η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εκποίησε το λιμάνι του Πειραιά, Cosco Hellas ΑΕ, έχει έδρα τον Παναμά και μάλιστα την σύσταση της Offshore εταιρείας πραγματοποίησε το ίδιο δικηγορικό γραφείο που είχε μεσολαβήσει για την ίδρυση της Offshore εταιρείας της οικογένειας του πρωτοκλασάτου Υπουργού και συγκυβερνήτη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
Είναι πολιτικό θέμα η εταιρεία που κατέχει το λιμάνι του Πειραιά να έχει έδρα τον Παναμά;
Είναι πολιτικό θέμα να στηρίζεται η επιχειρηματικότητα που δεν έχει αφήσει στη χώρα μας ούτε ένα ευρώ;
Συμφωνείτε ότι όσοι δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και δεν έχουν έδρα εδώ, πρέπει να φορολογούνται και ότι δεν μπορούν να έχουν άλλου είδους ασυλία σε σχέση με άλλες εταιρείες;
Αν ναι, για ποιο λόγο η κυβέρνηση σας δίνει ασυλία στην εταιρεία, από τις υπόλοιπες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα;
Κύριε υπουργέ θα ανακαλέσετε την άδεια της Cosco ΑΕ όπως της taxibeat ναι ή όχι;

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης

 Μέτωπο Νίκης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες