ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Νοεμβρίου 09, 2017

ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΤΣΑΚΑΛΟΥ ΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ SIEMENS ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Ο Γεωργίου γνωρίζει τη διαδρομή του “βρώμικου” χρήματος

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”

Η υπόθεση των “μαύρων ταμείων” της γερμανικής πολυεθνικής εταιρείας Siemens είναι το μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο της Μεταπολεμικής Ελλάδος!

Στο σκάνδαλο αυτό εμπλέκεται μεγάλο μέρος του πολιτικού Συστήματος που κυβέρνησε την Πατρίδα μας! Πολιτικοί οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την κυβερνητική τους θέση και έβαλαν πολύ βαθιά το δάχτυλο στο βάζο με το μέλι, πλουτίζοντας και δημιουργώντας προϋποθέσεις απόλυτης ευμάρειας για τις επόμενες γενιές των οικογενειών τους!

Ο υπογράφων και η εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα από το 2012 έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας πολλά στοιχεία που αποδεικνύουν τον σφιχτό εναγκαλισμό της Πολιτικής στην Ελλάδα με τη Siemens, στην προσπάθεια ανάληψης μεγάλων έργων από τη γερμανική εταιρεία και τον πλουτισμό των πολιτικών προσώπων.

Άλλωστε η Δικαιοσύνη ήδη έχει εκδώσει καταδικαστική ετυμηγορία για τον πρώην Υπουργό του ΠΑΣΟΚ Τάσο Μαντέλη και τον Γενικό Διευθυντή Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ηλία Γεωργίου!
Ο οποίος δικάζεται και στην παρούσα δίκη της Siemens που διεξάγεται από το Α΄ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων!

Ο Ηλίας Γεωργίου γνωρίζει τη διαδρομή του “βρώμικου” χρήματος

Είχε αναφερθεί στη δίκη κατά την εξέταση του μάρτυρος Ευαγγέλου Σέκερη, πως ο κατηγορούμενος και πρώην Γενικός Διευθυντής Τηλεπικοινωνιών της Siemens Ηλίας Γεωργίου, συνήψε με τη γερμανική εταιρεία μια διετή Σύμβαση συνεργασίας!

Την οποία ο κ. Σέκερης χαρακτήρισε ως αργομισθία!

Στο σημείο αυτό ο Πρόεδρος της Έδρας αναρωτήθηκε αν αυτή η Σύμβαση ήταν μια Σύμβαση εχεμύθειας!

Εμείς σήμερα δημοσιεύοντας την πρώτη σελίδα αυτής της Σύμβασης με ημερομηνία 23 Σεπτεμβρίου 1998, αποδεικνύουμε πως αυτή η Σύμβαση, ήταν μια Σύμβαση εχεμύθειας μεταξύ της Siemens και του Ηλία Γεωργίου!  

Δηλαδή, “πάρε …τόσα και δεν θα μιλήσεις ποτέ για τις βρωμιές”!

Τούτο αποδεικνύεται με όσα αναφέρει αυτή η Σύμβαση:
«…μετά τη λήξη της συνεργασίας του (σ.σ. Ηλίας Γεωργίου) με την εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, δεν θα αποκαλύπτει σε οποιονδήποτε τρίτο (σ.σ. ούτε στο δικαστήριο;;;), ούτε θα κάνει χρήση με οποιονδήποτε τρόπο, οποιασδήποτε πληροφορίας ή στοιχείου σχετικών με την επιχείρηση …ή οποιουδήποτε πελάτη της (σ.σ. της Siemens) που περιήλθαν σε γνώση του λόγω της συνεργασίας του με την εταιρεία ή άλλως και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να εμποδίσει την περιέλευση τέτοιων πληροφοριών σε τρίτους!

Άρα, ο κ. Γεωργίου δεν είναι δυνατόν να μην γνωρίζει τη διαδρομή του “βρώμικου” χρήματος σε υψηλά πολιτικά πρόσωπα και είναι υποχρεωμένος να σπάσει αυτή τη Σύμβαση εχεμύθειας, αποκαλύπτοντας όλα εκείνα τα βρωμερά πολιτικά πρόσωπα που “λαδώθηκαν” από τη Siemens!     



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες