ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙ0ΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 07, 2017

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙ0ΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ


ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΑΙ0ΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥ 
Η ΜΑΡΙΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΟ ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ.

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΣΤΙΣ 13/9/2017 ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΗΝ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ.

ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ…. ΚΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΑΝ ΣΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.

Η ΜΑΡΙΝΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.

ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΑΡΙΝΑ ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΑΥΤΗ ΚΑΛΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΑΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ‘’ΕΝΑΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ’’ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ…..ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ.

*ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ.


( πηγή : tasos karagiorgos )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες