Η Κόρινθος 2006 νίκησε 4-0 τον Παννεμεατικο στο γήπεδο της Νεμεας - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 10, 2017

Η Κόρινθος 2006 νίκησε 4-0 τον Παννεμεατικο στο γήπεδο της Νεμεας


Ξεπερνώντας το σοκ από την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ να χάσει το παιγνίδι που κέρδισε στο γήπεδο με τον ΠΑΣ 3-2,λόγω της ένστασης που κατέθεσε ο ΠΑΣ Κόρινθος για αντικανονική τηλεοπτική μετάδοση, η ομάδα του Δημ. Μπινιάρη νίκησε 4-0 τον Παννεμεατικό στο γήπεδο της Νεμέας.

 Βέβαια η Κόρινθος 06 κατάθεσε έφεση της ποινής στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ όπου ελπίζει να δικαιωθεί αφού υπάρχει σύμφωνα με αποκλειστικές δημοσιογραφικές πληροφορίες δεδικασμένο και μάλιστα τρεις φορές!Εάν δεν τελεσιίικησει η υπόθεση για εμάς δεν αλλάζει η βαθμολογία της Α'κατηγορίας. 

Αγωνιστικά τώρα η νικήτρια παρουσίασε δύο πρόσωπα αφού στο α'ημίχρονο ήταν κακή χωρίς ρυθμό πάθος και αγωνιστικό πλάνο με αποτέλεσμα να κάνει φάσεις η γηπεδούχος ομάδα. Θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ αν ο πολύ κακός διαιτητής Κεφιλης έδινε το καραμπινάτο πέναλντι πάνω στο Λυγκο στο 44' όταν πριν επιχειρήσει το σουτ -γκολ τον τράβηξε ο Καλύβας και τον έριξε στο χορτάρι κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες των Κορινθίων,σε ένα πέναλντι που θα το έδινε και ο πρόεδρος των γηπεδούχων. 

Καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι στο 36' και στο 40'.Στο β' ημίχρονο η Κόρινθος 06 αλλαξε εικόνα και με την είσοδο των Αραπογλου, Χρυσαφιδη,στη θέση των Χουσελα, Βασου ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και σε συδυασμο με την αποβολή του Καλυβα (;) στο 56' με δεύτερη κίτρινη -κόκκινη  ( η πρώτη κίτρινη στο 25' ήταν ανύπαρκτη ) πέτυχε τεσσερα γκολ με Μαγγινα στο 67', Τζανετο στο 72 ', Χρυσαφιδη στο 76' και το σκορ έκλεισε ο Λυγκος στο 78 ', ενώ έχασε και δύο -τρεις καλές ευκαιρίες να πετύχει και άλλα γκολ. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παλεψαν αλλά έπαιζαν με αριθμητικο μειονέκτημα από το 56' και υπεταγησαν σε έναν ανώτερο αντίπαλο στο β' ημίχρονο. 

Το παιγνίδι διαιτητευσε Κεφιλης ο οποίος ήταν κακιστος και άφησε παραπονουμενες και τις δύο ομάδες.Μάλλον είχε πάθει αλλαζονικο vertigo.

Πολύ κακός και ο δεύτερος βοηθός Παπαδημητριου που αφηνε οφσαιτ που ήταν ενώ σήκωνε σε ανυπαρκτα και από τις δύο ομάδες. 

Ο πρώτος βοηθός Μπαρτζης πολύ καλός με όρθες υποδείξεις. 

ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ :Κασκανταμης, Παρασκευοπουλος, Καλυβας, Βλασης, Ποτηρης, Κριαρας, Γεωργακης, Μπλατσος, Σαρρης, Κορωνιδης, Παλυβος, ενώ έπαιξαν και οι :Τζας, Αναγνωσταρας και Μπενεκος.

 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 06 :Κεμαλαι, Γκουριωτης, Φιλης, Μαγγινας, Μαυρελης, Βασος  (46' Αραπογλου ), Σάντα  (82' Βρενοζι ), Χατζησοφρωνιου, Χουσελας, (46 ' Χρυσαφιδης ), Λυγκος  (82' Δημητριάδης ), Τζανετος.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΕΛΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες