Δύναμη του Τσίπρα, οι κλούβες των ΜΑΤ απόψε στην Ελευσίνα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κυριακή, Δεκεμβρίου 17, 2017

Δύναμη του Τσίπρα, οι κλούβες των ΜΑΤ απόψε στην Ελευσίνα

Από Βασίλη Πολυχρόνη

Μαθαίνω πως στην Ελευσίνα συμβαίνουν πολύ "ωραία" πράγματα...δημοκρατικά και..."αριστερά".

Ο πρώτος έλεγχος γίνεται...στα Ναυπηγεία Ελευσίνας γι αυτούς που έρχονται από Μέγαρα,ενώ η..."υγειονομική ζώνη" γύρω από το κλειστό που θα μιλήσει ο...ηγέτης 100ετίας είναι στο χιλιόμετρο μακρυά!Τέλος,κάποιοι φοιτητές που πήγαν να πλησιάσουν το χώρο...φιλοξενήθηκαν για μισή ώρα σε κλούβα των ΜΑΤ!

Της τελευταίας στιγμής:

Βγήκε σεργιάνι έξω από το κλειστό της Ελευσίνας ένα χαφιεδοοικόσιτο που επιδίδεται σε face control στον κόσμο και υποδεικνύει στους ασφαλίτες ποιους να αφήσουν να περάσουν και σε ποιους απαγορεύεται ρητά η πρόσβαση στο χώρο (κάτι τέτοια ήταν τα καλύτερα του από παλιά)!

Βλέπετε,ο...ηγέτης 100ετίας πρέπει να μιλήσει μπροστά σε κλακαδόρους και χειροκροτητές (κάποιοι μάλιστα θα μπουν στο χώρο με αντίτυπα της αυθεντικής "Αυριανής" όπου θα ζητήσουν να τους βάλει πάνω της αυτόγραφο)!!!

#ξεφτίλες #φασίστες

Πηγή:anemosantistasis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες