Άγρια γιούχα στον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Φεύγεις σαν κλέφτης [βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 14, 2017

Άγρια γιούχα στον Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Φεύγεις σαν κλέφτης [βίντεο]

Τις έντονες αποδοκιμασίες συμβασιούχων δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την αποχώρηση του από το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

Οι συμβασιούχοι εξαγριώθηκαν επειδή ο πρωθυπουργός δεν τους συνάντησε με αποτέλεσμα να τον γιουχάρουν και να φωνάζουν πως «φεύγει σαν κλέφτης».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με εργαζόμενους στην ΕΛΒΟ. Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε στους εργαζόμενους πως θα δώσει λύση στο πρόβλημα τους και θα έχουν πληρωθεί μέχρι τα Χριστούγεννα.

«Ο κ Τσίπρας είπε ότι εργαζόμενοι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι πληρωμένοι γιατί είμαστε απλήρωτοι εδώ και τρεις μήνες. Μας είπε ότι ψάχνουν να βρουν επενδυτή και όταν βρεθεί ο επενδυτής θα φωνάξει τους εργαζόμενους να είναι παρόντες στις συζητήσεις για να μπορέσουν να δώσουν την καλύτερη λύση και να δοθεί η ανάπτυξη και να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση. Θα εκταμιευτούν περίπου 2,5 εκατομμύρια», τόνισε σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στην ΕΛΒΟ Θεόδωρος Αλιόγκας.





Εγκαίνια στην Τοπική Ομάδα Υγείας Ευόσμου

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξης Τσίπρας εγκαινίασε την Τοπική Ομάδα Υγείας Ευόσμου: «Εκεί όπου οι άλλοι απέτυχαν εμείς πετυχαίνουμε. Ξεκινάμε ένα μεγαλόπνοο έργο. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε 239 Τοπικές Ομάδες Υγείας», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

«Οι ΤΟΜΥ δίνουν ουσιαστικό περιεχόμενο στην έννοια της Πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, αλλάζουν τη φιλοσοφία του Εθνικού Συστήματος Υγείας και, τηρουμένων των αναλογιών, έχουν σημασία ανάλογη με την ίδρυση του ΕΣΥ», σημείωσε.

Ο κ. Τσίπρας κατέληξε λέγοντας πως «Οι Τοπικές Ομάδες Υγείας προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας ιδιαίτερα στη δυτική Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζουν διακρίσεις και αδικίες δεκαετιών πριν ακόμη εκδηλωθεί η κρίση».

Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε μέσω Twitter ότι προωθείται η αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας.


Πηγή: anemosantistasis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες