Πέταξαν αβγά κατά της προέδρου συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης [εικόνες & βίντεο] - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 15, 2017

Πέταξαν αβγά κατά της προέδρου συμβολαιογράφων της Θεσσαλονίκης [εικόνες & βίντεο]

Ενταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη συλλογικοτήτων κατά των πλειστηριασμών, έκαναν συγκέντρωση έξω από το κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, διαμαρτυρόμενοι για τη διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης, στην οποία επρόκειτο να τιμηθεί η απερχόμενη πρόεδρος των Συμβολαιογράφων Εφετειακής Περιφέρειας Θεσσαλονίκης Ιωάννα Μπιλίση - Χρουσαλά. Την εκδήλωση με τίτλο «Ο κομβικός ρόλος του Συμβολαιογράφου στο Δίκαιο», διοργάνωσε το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του ΑΠΘ.

Οι διαδηλωτές καταφέρθηκαν με συνθήματα εναντίον της προέδρου των συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, επειδή κατέστη κατηγορούμενη για υπεξαίρεση σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, υπόθεση που είδε πριν από λίγο καιρό το «φως» της δημοσιότητας μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ποσό που ξεπερνάει το μισό εκατομμύριο ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας πέταξαν αβγά στο κτήριο που φιλοξένησε την εκδήλωση, επί της οδού Εθνικής Αμύνης, αποδοκίμασαν όσους προσέρχονταν στην εκδήλωση, ενώ δεν έλειψαν κάποιες μικρο-εντάσεις με τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Μετά από μιάμισυ ώρα κινήθηκαν προς την οδό Τσιμισκή και διαλύθηκαν




iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες