Συγκλονίζει η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα Εξάρχεια - Η ανάρτησή της στο Facebook - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 11, 2017

Συγκλονίζει η δικηγόρος που χτυπήθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα Εξάρχεια - Η ανάρτησή της στο Facebook


Το δικό της μήνυμα έναν μήνα σχεδόν μετά τον τραυματισμό της από ναυτική φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στα Εξάρχεια στις 17 Νοεμβρίου, έστειλε μέσω Facebook, η 55χρονη δικηγόρος Νατάσσα Τσουκαλά.

Οι συγκλονιστικές εικόνες από τον τραυματισμό της έκαναν τον γύρο του διαδικτύου.

"Ό,τι δεν με σκοτώνει με κάνει πιο δυνατή. Αλήθεια είναι αυτό.

Μόνο που αυτή η δύναμη, αν δεν ταϊστεί από τους γύρω της, γίνεται αυτόνομη, σκληρή σαν το ατσάλι, εγκλωβισμένη στην εικόνα της.

Η δύναμη που εγώ θέλω να έχω αντλείται από τα μέσα, αλλά δεν ανθίζει και δεν ολοκληρώνεται μακριά από τους ανθρώπους.

Ευχαριστώ ολόψυχα όλους εσάς που με βοηθήσατε την ώρα του συμβάντος και μου συμπαρασταθήκατε όλον αυτό τον καιρό.

Θα ξαναβρεθούμε στο δρόμο", έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες