Τον απόλυτο τρόμο σε κάθε Έλληνα σκόρπισε ο Ρουβίκωνας, πετώντας τρικάκια στο υπ. Οικονομικών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Τον απόλυτο τρόμο σε κάθε Έλληνα σκόρπισε ο Ρουβίκωνας, πετώντας τρικάκια στο υπ. Οικονομικών

Όλοι οι νοικοκυραίοι παρακολουθούμε έντρομοι τις εξελίξεις

Σε μια πρωτοφανή τρομοκρατική επίθεση προχώρησαν τα μέλη του Ρουβίκωνα σήμερα, τα οποία επισκέφτηκαν τα γραφεία του υπουργείου Οικονομικών.

Οι τρομοκράτες, πέταξαν τρικάκια στο πάτωμα του υπουργείου, κοστίζοντας έτσι δισεκατομμύρια ευρώ από τις τσέπες του κάθε πολίτη εκεί έξω, αφού τώρα το υπουργείο είναι αναγκασμένο να πληρώσει καθαρίστριες προκειμένου να τα μαζέψουν.

Ακόμα δεν έχει γίνει λόγος για νεκρούς ή τραυματίες, αν και οι πρώτες πληροφορίες είναι πολύ συγκεχυμένες λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε.

Με ανάρτησή τους σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου (πάντα θέλαμε να το γράψουμε αυτό), τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης, αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης και δε διστάζουν να χρησιμοποιήσουν και συνθήματα που προωθούν το μίσος, όπως:
Από την πρώτη κατοικία έως την απεργία, δεν έχει τέλος του Σύριζα η αλητεία.
Κανένας μόνος του απέναντι στο κράτος.
Αγώνας μέχρι την πλήρη κατάλυση του καπιταλισμού και κάθε εξουσίας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους:

βρεθήκαμε σήμερα εδώ, σε ένα ακόμα άβατο της αστικής “δημοκρατίας”, στο σφαγείο του Τσακαλώτου, στο άντρο του πλουτοκράτη υπουργού που θησαύρισε με χαρτοφυλάκια της JP Morgan και της Black Rock, στον τόπο όπου σφαγιάζονται εισοδήματα, συντάξεις και ζωές ανθρώπων, στα γραφεία που παίρνονται αποφάσεις για το ποιος θα ζήσει πλουσιοπάροχα και ποιος θα οδηγηθεί στην πλήρη εξαθλίωση και εν τέλει στην αυτοκτονία

Οι υπάλληλοι των δανειστών που υποδύονται άριστα το ρόλο της ελληνικής κυβέρνησης, αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να απαγορεύσουν διά νόμου τις απεργίες και να πλειστηριάσουν χιλιάδες πρώτες κατοικίες με ηλεκτρονικά μέσα

Δυστυχώς για άλλη μία μέρα, το πανελλήνιο γίνεται μάρτυρας της ανεξέλγκτης βίας που ασκούν διάφορα αναρχοκομμούνια, διαφεντεύοντας ουσιαστικά τις ζωές μας και επιβάλλοντας την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς.

Ντρεπόμαστε.

Υ.Γ.: 0,60 ευρώ παρακαλώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες