Οι Κρητικοί ανεβαίνουν μαζικά στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Ιανουαρίου 19, 2018

Οι Κρητικοί ανεβαίνουν μαζικά στην Θεσσαλονίκη για το συλλαλητήριο

Μια πολύ δυναμική εκπροσώπηση αναμένεται να έχει η Κρήτη στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Ολοένα και περισσότεροι είναι οι Κρητικοί οι οποίοι οργανώνονται για τη μεγάλη άνοδο, με στόχο να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση της Κρήτης στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται ως εναντίωση των πολιτών της χώρας απέναντι στην επιμονή των Σκοπίων να διατηρήσουν μια ονομασία που θα εμπεριέχει μέσα της και τον όρο «Μακεδονία».
Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία θα πραγματοποιηθεί στις 2 το μεσημέρι την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα οι Παμμακεδονικές Ενώσεις, πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι ή δημοτικοί σύμβουλοι από όλους σχεδόν τους Δήμους της Μακεδονίας, κληρικοί ή Επίσκοποι από τις Μητροπόλεις της Μακεδονίας, δεκάδες επαγγελματικά, αθλητικά και εξωραϊστικά σωματεία και σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας καθώς και όλα τα χριστιανικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.
Όπως φαίνεται, όμως, το συλλαλητήριο στηρίζουν και πολλοί Κρητικοί οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα την εναντίωσή τους στη στάση των Σκοπίων. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Π», μάλιστα, υπάρχουν μεγάλοι επιχειρηματίες από την Κρήτη, που όχι μόνο στηρίζουν το συλλαλητήριο, αλλά χρηματοδοτούν παράλληλα μετακινήσεις πολιτών προς τη Θεσσαλονίκη.
Οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου διευκρινίζουν ότι στόχος της διοργάνωσης «είναι η εμφάνιση του κυρίαρχου λαού στο προσκήνιο και η ξεκάθαρη εντολή του προς το πολιτικό προσωπικό της χώρας προκειμένου να ανατραπεί η υφιστάμενη πολιτική πλεύση που αποδέχεται σύνθετη ονομασία, η οποία θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία».
Όπως τονίζεται, μεταξύ άλλων, στο σκεπτικό του συλλαλητηρίου, οποιαδήποτε διαπραγμάτευση περιλαμβάνει το όνομα της Μακεδονίας, αποτελεί αλλοίωση της ιστορικής αλήθειας και βρίσκει απέναντι την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών.
iellada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες