Μεγάλες ζημιές σε βάρκες στην Καραθώνα - Πτώση μεγάλης κλάρας σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο (βίντεο) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Μεγάλες ζημιές σε βάρκες στην Καραθώνα - Πτώση μεγάλης κλάρας σε αυτοκίνητο στο Ναύπλιο (βίντεο)

 Εκτεταμένες ζημιές καταγράφονται στην παραλία της Καραθώνας από τους σφοδρούς ανέμους που έπληξαν την περιοχή τη νύχτα.



Βάρκες βούλιαξαν εντελώς και χάθηκαν κάτω από τα μανιασμένα κύματα που σάρωσαν την περιοχή, σκάφη υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ οι ξύλινες αυτοσχέδιες προβλήτες που χρησιμοποιούν οι ψαράδες για να εξυπηρετηθούν καταστράφηκαν ολοκληρωτικά.  
Επίσης μια τεράστια κλάρα από πεύκο έπεσε την νύχτα πάνω σε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο στην περιοχή του λόφου της Ευαγγελίστριας στο Ναύπλιο.
Ευτυχώς που εκεινη την στιγμή δεν περνούσε κάποιος διερχόμενος κάτοικος της περιοχής καθώς θα θρηνούσαμε θύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες