Σνίτσελ Κοτόπουλο Με Μακαρόνια Και Τυρένια Σάλτσα - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2018

Σνίτσελ Κοτόπουλο Με Μακαρόνια Και Τυρένια Σάλτσα

Υλικά Συνταγής

    2 κομμάτια στήθος κοτόπουλο
    1 φλ. αλεύρι
    4 αυγά
    2 φλ. ψίχουλα από μπαγιάτικο ψωμί
    1 φλ. σκληρό τριμμένο τυρί
    1 κ.σ. πάπρικα
    2 πρέζες μοσχοκάρυδο
    αλάτι
    πιπέρι
    4 φλ. σάλτσα ντομάτας απλή
    500 γραμ. βρασμένα σπαγγέτι
    2 φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά

Εκτέλεση

Για το σνίτσελ κοτόπουλο με μακαρόνια, κόβουμε πρώτα σε λεπτές φέτες το φιλέτο και το χτυπάμε ανάμεσα σε δυο λαδόκολλες να γίνει πλακέ.

Ανακατεύουμε τα ψίχουλα με το μισό τυρί, την πάπρικα, το μοσχοκάρυδο και αλατοπίπερο.



Βάζουμε σε τρία μπολ το αλεύρι, τα αβγά και τα ψίχουλα.

Βουτάμε κάθε κομμάτι με την σειρά στο αλεύρι, τινάζουμε, στο αβγό, τινάζουμε και τέλος στα ψίχουλα. Αφήνουμε σε λαδόκολλα για 30′ στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί το πανάρισμα.

Ζεσταίνουμε λίγο λάδι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και ροδίζουμε τα σνίτσελ για 2′-3 ´ από κάθε πλευρά. Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC. Σε ταψάκι βάζουμε 1 φλ. από τη σάλτσα και απλώνουμε τα σνίτσελ στη σειρά. Καλύπτουμε με 1 φλ. σάλτσα ντομάτας, πασπαλίζουμε με τα κίτρινα τυριά και το υπόλοιπο κεφαλοτύρι. Καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για 10′-15′ μέχρι να λιώσουν τα τυριά.

Ανακατεύουμε την υπόλοιπη σάλτσα με τα μακαρόνια, μοιράζουμε στα πιάτα και σερβίρουμε με τα σνίτσελ.

argiro.gr

http://mati-grnews.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες