Ναύπλιο: Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δέντρων -Kαταστράφηκαν αυτοκίνητα (Βίντεο-Εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 18, 2018

Ναύπλιο: Οι θυελλώδεις άνεμοι προκάλεσαν πτώσεις δέντρων -Kαταστράφηκαν αυτοκίνητα (Βίντεο-Εικόνες)

Θυελλώδεις άνεμοι επικράτησαν το βράδυ της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου 2018 στο Ναύπλιο με αποτέλεσμα να καταπλακωθούν από πτώσεις δέντρων αυτοκίνητα μέσα στην πόλη.

Στην οδό Κύπρου στο κέντρο του Ναυπλίου τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα καταπλακώθηκαν από μεγάλα πεύκα που έπεσαν από τους πολύ δυνατούς ανέμους προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Επίσης δέντρα έπεσαν στην παραλιακή στον δρόμο προς Κιβέρι, στην πλατεία Αρβανιτιάς επίσης έπεσε ακόμα ένα δέντρο, ένα περιστατικό με εξωτερική καμίναδα που έγειρε, ενώ πολλές τέντες έχουν καταστραφεί από καταστήματα και διαμερίσματα.


Σύμφωνα με αναγγελία του Λιμεναρχείου Ναυπλίου:

Σύμφωνα με την Αριθ. 044/17-01-2018/1000 UTC ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΕΜΥ στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο νότια του 37.00 συνεχίζει τουλάχιστον μέχρι 17/16 UTC Δυτικοί – Νοτιοδυτικοί 7 ή 8.

Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των ελλιμενισμένων σκαφών σε λιμένες, αλιευτικά καταφύγια ή όρμους της περιοχής μας:

(α) Να προβούν ΑΜΕΣΑ στην ασφαλή πρόσδεση των σκαφών τους.
(β) Να βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για παροχή βοήθειας στα σκάφη τους ή αλλού, εφόσον απαιτηθεί.

Συνίσταται στους ιδιοκτήτες σκαφών να μην αποπλέουν από λιμένες ή εφόσον ήδη έχουν αποπλεύσει να επιστρέψουν εγκαίρως σε ασφαλή λιμένα ή όρμο.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες