Εξέλιξη – «βόμβα» στο MEGA: Πέφτει «μαύρο» σε λίγες ημέρες – Κλείνει για Πάντα το Μεγάλο Κανάλι - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2018

Εξέλιξη – «βόμβα» στο MEGA: Πέφτει «μαύρο» σε λίγες ημέρες – Κλείνει για Πάντα το Μεγάλο Κανάλι

Ραγδαίες εξελίξεις για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού MEGA…
Το πάλαι ποτέ «Μεγάλο Κανάλι» της χώρας ρίχνει «μαύρο», όπως όλα δείχνουν, σε λίγες ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες, με επιστολή τους προς τις συστημικές τράπεζες οι μέτοχοι του τηλεοπτικού σταθμού ενημέρωσαν τους πιστωτές ότι δεν θα διεκδικήσουν κάποια από τις επτά τηλεοπτικές άδειες πανελλαδικής εμβέλειας, διότι θεωρούν πολύ υψηλό το τίμημα των 35 εκατ. ευρώ.
Θυμίζουμε ότι όποιο κανάλι δεν μετέχει στο διαγωνισμό, από τα τέλη Φεβρουαρίου, και μετά από σύσκεψη της ολομέλειας του ΕΣΡ, θα πρέπει να διακόψει την εκπομπή σήματός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες