Ο Σώρρας απειλεί με απόλυση το δικηγόρο του, επειδή βγαίνει σε εκπομπές - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Ο Σώρρας απειλεί με απόλυση το δικηγόρο του, επειδή βγαίνει σε εκπομπές


Συστάσεις προς το δικηγόρο του έκανε ο καταζητούμενος Αρτέμις Σώρρας, σε νέο ηχητικό μήνυμα που ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube – Του ξεκαθαρίζει ότι εάν δεν συμμορφωθεί, το επόμενο βίντεο και ηχητικό δεν θα του «αρέσει καθόλου»

Με πρωτοφανή τρόπο αναφέρθηκε στο δικηγόρο του ο καταζητούμενος Αρτέμις Σώρρας, περίπου ένα χρόνο μετά την εξαφάνισή του.

Σε νέο ηχητικό μήνυμα που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο YouTube, ο Σώρρας «καρατόμησε» τους πρώην στενούς του συνεργάτες και όρισε νέα διοίκηση στην «Ελλήνων Συνέλευσης».

Παράλληλα, πραγματοποίησε σκληρή επίθεση στο δικηγόρο του, Βασίλη Νουλέζα. «Είσαι επιρρεπής στη γελοιότητα και να πέφτεις μέσα σε λούμπες. Κοίτα να συμμαζευτείς όσο γρηγορότερα γίνεται γιατί στο επόμενο βίντεο και ηχητικό δεν θα σου αρέσει καθόλου», είπε.
«Βασίλη Νουλέζα είσαι δικηγόρος μου. Πρέπει να καταλάβεις ότι ως δικηγόρος του Σώρρα πρέπει να είσαι πολύ σοβαρός και ιδιαίτερα να μην ακουμπάς το πολιτικό κομμάτι», ανέφερε. «Διαλαλείς παντού ότι εγώ είμαι ο μοναδικός, ο αποκλειστικός δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα. Εγώ αποκλειστικές δεν έχω ούτε νοσοκόμες ούτε πόρτες για να στο πω καθαρά» προσθέτει.

«Κάνεις εκπομπούλες»

Ο Αρτέμις Σώρρας δεν έδειξε την παραμικρή χαρά για τις εμφανίσεις του δικηγόρου του στα ΜΜΕ. «Κάνεις εκπομπούλες, κάνεις και δηλώσει και ρωτάς σε προφίλ προδοτών, γελοίων υπανθρώπων που τους έχω διαγράψει, λέει, συνιστώντας στο δικηγόρο του να απευθυνθεί με τηλέφωνο στην κεντρική διοίκηση και να συνεργαστεί.

«Έχω team δικηγόρων Βασίλη Νουλέζα! Αυτά τα εγωπαθή που έχετε πολλοί δικηγόροι με εμένα να τα αφήσεις. Να μην ξανακάνεις δήλωση για μένα, να συνεργαστείς με τους άλλους δικηγόρους να φέρετε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα σε πολλά πράγματα που μας πιέζουν», τόνισε.


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες