Και στην Θεσσαλονίκη κινητοποίηση κατά των πλειστηρισμών - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 22, 2018

Και στην Θεσσαλονίκη κινητοποίηση κατά των πλειστηρισμών


Ένταση επικράτησε χθες το απόγευμα της Τετάρτης έξω από το υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, όπου  μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης διαδήλωσαν ενάντια στους πλειστηριασμούς.

Οι διαδηλωτές χτύπησαν την καγκελόπορτα της εισόδου, προσπαθώντας να τη ρίξουν, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν έχουν ανέβει πάνω στην πόρτα επιδιώκοντας να εισέλθουν στον αύλειο χώρο του υπουργείου.

Δεκαπενταμελής αντιπροσωπεία ζήτησε συνάντηση με την διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου στη Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου. Ωστόσο, η ίδια απάντησε πως δεν μπορεί να τους συναντήσει, προκαλώντας την αντίδρασή τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι φωνάζουν συνθήματα κατά των πλειστηριασμών, με την κατάσταση έξω από του υπουργείο να παραμένει έκρυθμη για αρκετή ώρα.




thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες