Κωνσταντοπούλου: Ματαιώθηκαν οι σημερινοί πλειστηριασμοί - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 21, 2018

Κωνσταντοπούλου: Ματαιώθηκαν οι σημερινοί πλειστηριασμοί

Η ενημέρωση στην επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας από τη συμβολαιογράφο


Τη ματαίωση των πλειστηριασμών από το συμβολαιογραφικό γραφείο που στεγάζεται σε πολυκατοικία στην οδό Ακαδημίας 62, ανακοίνωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξερχόμενη από τον χώρο.

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας είχε ανέβει πάνω στο γραφείο όπου ήταν να πραγματοποιηθούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και σύμφωνα με όσα της είπε η συμβολαιογράφος, η σημερινή διαδικασία ματαιώθηκε.

Λίγα λεπτά νωρίτερα, υπήρξε μικροένταση στον χώρο, όταν ο Παναγιώτης Λαφαζάνης επιχείρησε να μπει στο κτίριο, κάτι που δεν του επέτρεψαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Ωστόσο, όταν έφτασε εκεί η κ. Κωνσταντοπούλου, μπήκε στην πολυκατοικία, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας.

Επίσης, στο σημείο βρέθηκαν και άλλα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, όπως και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».

Δείτε τις φωτογραφίες του newsbeast.gr:
IMG_0245IMG_0244IMG_0243
Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες