Διαγράφουν όλα τα δάνεια των κομμάτων, των καναλλιών, των ΔΕΚΟ και των ομάδων με ένα νόμο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Διαγράφουν όλα τα δάνεια των κομμάτων, των καναλλιών, των ΔΕΚΟ και των ομάδων με ένα νόμο

Με λίγα λόγια ετοιμάζονται να κάνουν διαγραφή όλων αυτών των δανείων σε συνεννόηση πάντα με την τράπεζα της Ελλάδας αλλά και τις υπόλοιπες τράπεζες με έναν νόμο και σε μία νύχτα ώστε να εμφανίσουν στους ξένους το ποσό της διαγραφής ως ..
ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αποτέλεσμα να απαιτήσουν να αφαιρεθεί και το ποσό αυτό από το γενικό δάνειο της Ελλάδας.
Καλά θα κάνουν, αφού ο λαός, με την σιωπή, την ανοχή και την συνέχιση πληρωμής των ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ, αποδεικνύεται πρώτης τάξεως ΜΑΛ@ΚΑΣ και ΡΑΓΙΑΣ!
Καλλιόπη Σουφλή
Απίστευτο σκάνδαλο ετοιμάζεται να στηθεί στην Ελλάδα με μαφιόζικη μέθοδο και άκρως ύπουλο και ακαριαίο τρόπο.
Η κυβέρνηση εδώ και πάρα πολύ καιρό πιέζει την Τρόικα να κάνει κούρεμα χρέος κάτι το οποίο το αρνείται πεισματικά. 
Το τελευταίο διάστημα ακούμε όλο και περισσότερο του ξένους δανειστές να κάνουν αναφορές για ελάφρυνση χρέους. 
Προσοχή κάνουν λόγο για ελάφρυνση και όχι για διαγραφή!!! 
Με λίγα λόγια όταν λέμε ελάφρυνση μπορεί να είναι είτε επιμήκυνση είτε μείωση της οφειλής από το αρχικό ποσό.
Η Κυβερνητική μελέτη που έγινε δείχνει ότι τα δάνεια των κομμάτων, με τα δάνεια των καναλιών και όλων των ομάδων μαζί με τα δάνεια των ΔΕΚΟ ξεπερνάνε τα 40 δις ευρώ γεγονός που βοηθάει πολύ την κυβέρνηση αλλά και τις τράπεζες για να μπορεί να έχει διαπραγματευτικό χαρτί στο κούρεμα αλλά και στο γενικό χρέος των δανειστών ως απαίτηση από την χώρα μας.
Με λίγα λόγια ετοιμάζονται να κάνουν διαγραφή όλων αυτών των δανείων σε συνεννόηση πάντα με την τράπεζα της Ελλάδας αλλά και τις υπόλοιπες τράπεζες με έναν νόμο και σε μία νύχτα ώστε να εμφανίσουν στους ξένους το ποσό της διαγραφής ως ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών με αποτέλεσμα να απαιτήσουν να αφαιρεθεί και το ποσό αυτό από το γενικό δάνειο της Ελλάδας. 
Φυσικά κάτι τέτοιο θα γίνει ώστε και πλασματικά να φανεί ότι έκαναν οι ξένοι κούρεμα χρέους μένοντας στους πολίτες οι φόροι και τα μέτρα χωρίς κανένα παράπονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες