Τσελέντης: Ήμουν τυχερός γιατί είχε κίνηση και έχασα το αεροπλάνο - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 19, 2018

Τσελέντης: Ήμουν τυχερός γιατί είχε κίνηση και έχασα το αεροπλάνο

Ο γνωστός σεισμολόγος μιλάει για την περιπέτεια που έζησε στο Ιράν

Όταν ο δρόμος έχει κίνηση και δεν προλαβαίνεις να κάνεις τις δουλειές σου είναι ένα από τα πλέον εκνευριστικά πράγματα που μπορούν να σου συμβούν. Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Άκη Τσελέντη,
ωστόσο, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες είναι εξαιρετικά ευτυχισμένος που είχε κίνηση και δεν πρόλαβε την πτήση του!

Ο γνωστός σεισμολόγος θα επιβιβαζόταν στο δικινητήριο ATR 72 της Aseman Airlines το οποίο κατέπεσε με αποτέλεσμα (σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία) όλοι οι επιβάτες να χάσουν τη ζωή τους.
Όλοι εκτός από έναν, όπως επιβεβαιώνει και η αεροπορική εταιρεία. Αυτός ο ένας είναι ο κ. Τσελέντης ο οποίος έπεσε πάνω σε κίνηση στην Τεχεράνη και έτσι (για καλή του τύχη) δεν πρόλαβε να φτάσει έγκαιρα στο αεροδρόμιο. «Ήμουν εξαιρετικά τυχερός. Έπεσε πάνω σε κίνηση στο δρόμο προς το αεροδρόμιο» τόνισε ο ίδιος.


Πριν από δύο ημέρες ο Άκης Τσελέντης είχε ανακοινώσει στην ιστοσελίδα του στο Facebook ότι θα ταξίδευε για το Ιράν. Ήδη κάτω από τη συγκεκριμένη δημοσίευση πολλοί είναι αυτοί που σπεύδουν να του μιλήσουν και να του ζητήσουν να δώσει ένα σημείο ζωής για να μην ανησυχούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες