Αποκαλύψεις Από Τον Αδερφό Της Ειρήνης Λαγούδη: «Ο Πρώην Σύντροφος Της Μου Είπε…» (VIDEO) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 23, 2018

Αποκαλύψεις Από Τον Αδερφό Της Ειρήνης Λαγούδη: «Ο Πρώην Σύντροφος Της Μου Είπε…» (VIDEO)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την Ειρήνη Λαγούδη, με τον αδελφό της άτυχης γυναίκας, Γιώργο, να ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της του είπε ψέματα σχετικά με το πότε την είδε τελευταία φορά.
«Ο πρώην σύντροφός της μου είπε ψέματα για το πότε την είδε τελευταία φορά» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λαγούδης, μιλώντας στο STAR.
Η τηλεφωνική επικοινωνία του Γιώργου Λαγούδη με το σύντροφο της Ειρήνης ξεκίνησε με ένα γραπτό μήνυμα στις 23:30 το βράδυ του Σάββατου 6 Ιανουαρίου, την ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της 44χρονης μητέρας. «Είσαι με την αδερφή μου γιατί την ψάχνω» τον ρώτησε.
Δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο σύντροφός της επικοινωνεί με τον Γιώργο Λαγούδη. Σε αυτή την πρώτη επικοινωνία ισχυρίστηκε ότι η τελευταία φορά που την είδε ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ακολούθησαν περισσότερες από δέκα συνομιλίες αλλά όπως ισχυρίζεται ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη, ποτέ δεν του αποκάλυψε ότι συναντήθηκαν στη Μυρτιά το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως προκύπτει από στοιχεία της δικογραφίας
Ο Γιώργος Λαγούδης μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις ξεσπά: «Γιατί πήγε ο αδελφός του να λύσουν τις διαφορές τους; Φοβήθηκε μη τον δείρει η Ειρήνη; Γιατί να στείλει μηνύματα από το κινητό του φίλου της στη γυναίκα του και μετά να τα σβήσει; Μήπως είναι και η γυναίκα στο κόλπο;».
Η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη μέσω των δικηγόρων της ισχυρίζεται ότι έχουν γίνει παραλείψεις και στην αυτοψία. Ετοιμάζουν μάλιστα έκθεση στην οποία αποκαλύπτουν ποια στοιχεία δεν μπήκαν στο μικροσκόπιο των Αρχών, σύμφωνα με το STAR.
www.crashonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες