Το βίντεο που «αδειάζει» τον Φερεντίνο, η οργισμένη ανάρτηση δημοσιογράφου και το…φιάσκο! (Videos) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, Φεβρουαρίου 20, 2018

Το βίντεο που «αδειάζει» τον Φερεντίνο, η οργισμένη ανάρτηση δημοσιογράφου και το…φιάσκο! (Videos)

Νέα διάσταση παίρνει το περοστατικό που δημιουργήθηκε ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας με τον Χρήστο Φερεντίνο και μια ομάδα μεταμφιεσμένων στο καρναβάλι της Καλαμάτας.
Οι φήμες που κυκλοφόρησαν αρχικά ήθελαν τον παρουσιαστή να εκνευρίστηκε έντονα με κάποιους που του έριξαν αλεύρι και μπύρα, με αποτέλεσμα ο ίδιος να φύγει για λίγο από το πόστο του, προκειμένου να αλλάξει.
Ο Χρήστος Φερεντίνος διέψευσε λίγο αργότερα τη φημολογία αυτή, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε νευρίασε ή θίχτηκε με κάτι, απλώς έπρεπε να φύγει για λίγο με σκοπό να αλλάξει ρούχα. 
Το βίντεο που προβλήθηκε, ωστόσο, το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά επιβεβαιώνει ότι πράγματι υπήρξε εκνευρισμός από τη μεριά του παρουσιαστή ο οποίος, μάλιστα, αποκάλεσε την εν λόγω ομάδα "Μ@@κες" παρά το γεγονός ότι μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνονταν παιδιά με τις μαμάδες τους.
Το πάνελ σχολίασε το γεγονός κρίνοντας απαράδεκτη τη στάση αυτή του παρουσιαστή
Οργισμένη ήταν και η ανάρτηση της Φωτεινής Ψυχίδου που μένει στην Καλαμάτα και δίνει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.
«Φερεντίνο πες αλεύρι….
Κι εκει που ειμαστε μές στη τρελή χαρά και «τε λα πονκο», και περιμένουμε να κατέβουμε την Αριστομενους… ακούγεται από τα μεγάφωνα η φωνή του Χρήστου Φερεντίνου…..«εδώ έχουμε εκείνους που αρχίζουν από Μ και τελειώνουν σε σίγμα…οι «Μα…σίγμα» υπάρχουν σε κάθε πόλη…χειροκροτήστε τους!» Και μετά τίποτα…ούτε μουσική…ένα κενό! 
Η πρώτη αντίδραση ήταν να σκεφτούμε ότι υπήρχε γκρουπ με το όνομα «μα…ς»…άλλωστε και εμείς όπως και οι υπόλοιποι καρναβαλιστές, αλλά και πλήθος κόσμου, δεν ήμασταν μπροστά για να καταλάβουμε τον λόγο που ο Χρήστος Φερεντίνος χαρακτηρισε έτσι ένα γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν και αρκετά ανήλικα παιδάκια ηλικίας δημοτικού με τις μαμάδες τους, (αυτοί άλλωστε ήταν και οι ηθικοί δράστες του αλεύρωματος)…βέβαια υπήρχε και ενας μεθυσμένος καρναβαλιστης ο οποίος του έριξε μπυρα από ένα κουτάκι που κρατούσε.. ο Φερεντίνος αφού ανταπάντησε με έναν πακο χρησιμοποιημένες σερπαντίνες..σηκώθηκε και έφυγε «σαν ποντικός» για να αλλάξει (δανείζομαι δίκη του πρόσφατη έκφραση) αναγγελωντας ειρωνικά «ότι θα επιστρέψει σε καμία ώρα» (κι αυτό ακριβώς έκανε!!!..)αφήνοντας μια ολόκληρη πόλη στα κρύα του λουτρού!!…
Ακολούθησε ένα σχετικό αλαλούμ, ευτυχώς είχαμε καβάντζα τον Σωτήρη Γεωργουντζο που χωρίς σκαλετα, προσπάθησε να βγάλει το φίδι από την τρύπα και να μεταδωσει την παρέλαση ολομόναχος, αφού όλοι σύσσωμοι πήγαν να βοηθήσουν στο άλλαγμα…(άλλωστε οποίος θέλει φίρμα, πρέπει να μάθει να φέρεται και ως αυλη)!
Εμείς…μην γνωρίζοντας «πως» και «τι» κατεβαίνουμε πια ψιλοπερπατωντας….(αφου δεν ακούγαμε κάν μουσική από ένα σημείο κι έπειτα)… Μέσα στο μαζικό μούδιασμα κι ενώ όλοι κοιτιουνται απορημένοι ο Γεωργουντζος…φωνάζει το επικό.. «Είμαστε το καλύτερο καρναβάλι της Ελλάδας!!»..(Αλμοδοβάρ σκηνικό τουλάχιστον!)
Ο δήμαρχος και η καρναβαλική επιτροπή με τα πέτσινα αυτιά, -αφου δεν ακουσαν τους αήθεις χαρακτηρισμούς που μεγαφωνιστηκαν από τους Αγίους Απόστολους μέχρι το πάρκο του ΟΣΕ-, ευχαρίστησαν θέρμα τον επώνυμο παρουσιαστή για το φιάσκο που μας χάρισε.. λέγοντας χαρακτηριστικά «η επιτυχία του Καρναβαλιού οφείλεται στον Φερεντίνο, τον καλύτερο παρουσιαστή της Ελλάδας»..!
Ευτυχώς…την κατάσταση πήραν στα χέρια τους οι Λοκομοντο…και μαζί τους χορέψαμε μέχρι τελικής πτώσης!…διοτι.. η πόλη αυτή έχει χιλιάδες που αρχίζουν από «Μα» και τελειώνουν σε «σιγμα» …λέγονται ΜΑΓΚΕΣ.., και κατέβηκαν στο δρόμο για να συμμετέχουν και να δουν το καρναβάλι …(που το χρυσοπλήρωσανε μέσα στους φουσκωμένους τους λογαριασμούς) ….and that’s χρόνια τώρα the deal..κύριοι των προβολέων, των τίτλων, και των επισήμων επιτροπών…
Αυτό που μας εμέινε φέτος, ήταν οι μουσικαραδες Λοκομοντο… και φυσικά ο Σωτήρης.. ο Μέγας…ο Καλαματιανός!…
Και του χρόνου Καλαματαρα μου»! έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες