Στο έλεος της ανεμοθύελλας: Άνεμοι 149 χλμ/ώρα σάρωσαν το κεντρικό Αιγαίο! - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Ιανουαρίου 31, 2015

Στο έλεος της ανεμοθύελλας: Άνεμοι 149 χλμ/ώρα σάρωσαν το κεντρικό Αιγαίο!


Η σαρωτική ανεμοθύελλα χτυπάει την Ελλάδα από χθες το βράδυ, με τους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν στα πελάγη να ξεπερνούν ακόμη και τα 12 μποφόρ !

Στο επίκεντρο της κακοκαιρίας βρέθηκε η Κάρυστος, και συγκεκριμένα το Ακρωτήρι Παξιμάδι, όπου οι άνεμοι ξεπέρασαν σε ταχύτητα τα 149 χιλιόμετρα την ώρα!

Στα 12 μποφόρ η ένταση των ανέμων σε Νάξο και Βοιωτία, στα 11 μποφόρ έφτασαν στη Τζιά, τον Άγιο Νικόλαο, τον Μόρνο και τον Ταϋγετο, ενώ 9 με 10 μποφόρ “χτύπησαν” το Διδυμότειχο, την Άνδρο, την Αμφίκλεια και τον Μόλυβο Λέσβου.

Αυτή την ώρα, όπως επισημαίνει ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, η μέση ένταση των ανέμων φτάνει τα 9 με 10 μποφόρ στο κεντρικό και το βόρειο Αιγαίο, ενώ σταδιακή εξασθένηση αναμένεται από αύριο το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, η ορατότητα αναμένεται να είναι περιορισμένη σε κάποια αεροδρόμια, λόγω της αφρικανικής σκόνης που καλύπτει την περιοχή μας και γενικά τη Μεσόγειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες