Οι νέοι αντιπρυτάνεις του ΑΠΘ - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τετάρτη, Ιανουαρίου 28, 2015

Οι νέοι αντιπρυτάνεις του ΑΠΘ


Τοποθετήθηκαν έπειτα από πρόταση του Περικλή Μήτκα


Την πρόταση του πρύτανη του ΑΠΘ Περικλή Μήτκα για τους αντιπρυτάνεις ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Συμβούλιο του Ιδρύματος.

Αντιπρύτανης Έρευνας και Συντονισμού ορίστηκε ο καθηγητής του τμήματος Φυσικής της σχολής Θετικών Επιστημών, Θεόδωρος Λαόπουλος, Ανθρώπινων Πόρων η καθηγήτρια του τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας, Παρασκευή Αργυροπούλου – Πατάκα και Προγραμματισμού και Ανάπτυξης η καθηγήτρια της Νομικής Σχολής, Δέσποινα Κλαβανίδου.

Η καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής, Αριάδνη Στογιαννίδου, αναλαμβάνει καθήκοντα αντιπρύτανη Ακαδημαϊκών και Φοιτητικών Θεμάτων και ο αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, Νικόλαος Βαρσακέλης, αντιπρύτανη Οικονομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες