Το διαδίκτυο κηδεύει τη ΝΔ και τρολάρει με τρέλα τον Αδωνι (σατιρικές εικόνες) - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δευτέρα, Ιανουαρίου 26, 2015

Το διαδίκτυο κηδεύει τη ΝΔ και τρολάρει με τρέλα τον Αδωνι (σατιρικές εικόνες)


Λίγες ώρες μετά τα πρώτα Exit Poll και αποτελέσματα, που θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα με τεράστια διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία και το διαδίκτυο… οργιάζει.

Ήδη οι πρώτες σατιρικές εικόνες με ατάκες και χιουμοριστικά μοντάζ, σε σχέση πάντα με το αποτέλεσμα των εκλογών, έχουν αρχίσει να γίνονται share και retweet με μεγάλη επιτυχία.

Από κηδειόχαρτα της Νέας Δημοκρατίας (παλιά πολιτική παράδοση τα κηδειόχαρτα) μέχρι θανατηφόρα… selfie, οι blogger σχολιάζουν με τον δικό τους ξεχωριστό και καυστικό τρόπο.

Δείτε μερικές από τις εικόνες που κυκλοφορούν και συλλέξαμε σε μια γρήγορη αναζήτηση:


ekloges-1
ekloges-2
ekloges-3
ekloges-4
ekloges-5
ekloges-6
ekloges-7
ekloges-8
ekloges-9
ekloges-10

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες