Ανακοίνωση για την εκλογή Νέου Συντονιστικού Οργάνου της ΟΜ Σύριζα Κορίνθου. - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Ανακοίνωση για την εκλογή Νέου Συντονιστικού Οργάνου της ΟΜ Σύριζα Κορίνθου.


Μετά τις εκλογές για την στελέχωση του Νέου Συντονιστικού Οργάνου της ΟΜ Κορίνθου, που διεξήχθησαν στις 15-16/3/15 με την συμμετοχή της ευρείας πλειοψηφίας των μελών της Οργάνωσης το νέο συντονιστικό καθορίστηκε ως εξής:....


1. Συντονιστής Παπασταμόπουλος Γεώργιος
2. Αναπληρωτής Συντονιστής Πόλυ Τσόγκα

Μέλη
3. Χριστιάνα Ανδρέου
4. Ροκανάς Σταύρος
5. Σούκουλης Κωνσταντίνος
6. Βασιλόπουλος Μάκης
7. Τόγιας Δημήτρης
8. Σταμάτης Κωνσταντίνος
9. Νικολάου Μάκης

Το Συντονιστικό της ΟΜ Κορίνθου ευχαριστεί τα μέλη της ΟΜ για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχεται να αγωνιστεί για την εκπλήρωση των προσδοκιών τους.

Ο Νέος Συντονιστής καθώς και τα Μέλη του Συντονιστικού, όπως και τα μέλη της ΟΜ Κορίνθου θα εργαστούν, για να συνδράμουν στην επίλυση των προβλημάτων της Κορινθιακής κοινωνίας, της πόλης μας και του Δήμου μας, για να οργανώσουν δράσεις και να δώσουν αγώνες στους κοινωνικούς χώρους και στον δρόμο.

Για τον Σύριζα και τα μέλη του ο αγώνας και η προσπάθεια δεν σταματούν με την κατάκτηση της εξουσίας.

Για εμάς η διαχείριση του Κράτους δεν αποτελεί αυτοσκοπό, δεν είναι παρά ένα ακόμα εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε στην μάχη για την κοινωνική ισότητα και την δικαιοσύνη.

Η προσπάθεια συνεχίζεται...
Καλόν Αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες