Video: Μέσα στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus τη στιγμή της πτώσης - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρασκευή, Μαρτίου 27, 2015

Video: Μέσα στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus τη στιγμή της πτώσης

Ένα τρισδιάσταστο video που κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου επιχειρεί μια πρώτη αναπαράσταση για το τι ακριβώς έγινε μέσα στο πιλοτήριο του μοιραίου Airbus A320 της Germanwings λίγο πριν την πτώση στις Άλπεις, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα.

Ένα video οπτικοποιεί τα όσα έγιναν μέσα στο πιλοτήριο του Airbus A320 της Germanwings λίγο πριν τη συντριβή του αεροπλάνου στις γαλλικές Άλπεις.

Το video έχει βασιστεί στα όσα έχουν γίνει γνωστά από τις γαλλικές και γερμανικές αρχές. Δείχνει τον κυβερνήτη να σηκώνεται από τη θέση του και να δίνει τον έλεγχο του αεροπλάνου στον συγκυβερνήτη του και να επιστρέφει αργότερα αλλά να μην μπορεί να μπει στο κοκπιτ, αφού ο συγκυβερνήτης του κρατά κλειδωμένη την πόρτα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πηγή: ibtimes.co.uk
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες