Με συννεφιά και τοπικές βροχές αρχίζει το Σαββατοκύριακο - Αναλυτικά η πρόγνωση - LOUTRAKI ODUSSEAS BLOG

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σάββατο, Απριλίου 25, 2015

Με συννεφιά και τοπικές βροχές αρχίζει το Σαββατοκύριακο - Αναλυτικά η πρόγνωση


Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά και σταδιακή βελτίωση, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Σάββατο. 
Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και τα βόρεια της χώρας. 
Οι άνεμοι ευνοούν τη μεταφορά σκόνης στα νότια της χώρας. 

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες όποτε στα βόρεια είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.


Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως στη Μακεδονία σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία εξασθένηση. Στα δυτικά αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από τα βόρεια βόρειοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Στα νότια αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες. Η άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου. 

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από το απόγευμα στα βόρεια πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αφήστε το σχόλιό σας...

Tο loutrakiodusseas.blogspot.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.


Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Post Bottom Ad

Σελίδες